Program 2019

Arden og Omegns Biavlerforening

Tirsdag den 22. januar fælles honingbedømmelse i Arden Kulturhus

Bluhmesgade 19, 9510 Arden kl. 19.00

Lokalforeningerne Vesthimmerlands Biavlerforening, Arden og Omegns Biavlerforening, Østhimmerlands Biavlerforening og Mariagerfjord Biavlerforening dyster om områdets bedste honning. Hver lokalforening medbringer hver 5 bægre/glas honning, som bedømmes af 3 dommere.

Selv om du ikke har honning med til bedømmelsen, så kom og vær med til en hyggelig aften

Kursus i Biavl

for

Nybegyndere og biavlere der vil vide mere om biavl

Arden og Omegns Biavlerforening afholder kursus i biavl for nybegyndere og for biavlere der vil lære mere om biavl. Har du været med tidligere på kursus, og ikke behøver at købe kursusmaterialer, er det gratis at deltage. Kaffe og brød betales den enkelte aften.

Kursusmaterialer koster kr. 350,00.

Kursuset er planlagt til 3 aftener i Arden Kulturhus Bluhmesgade19,9510 Arden, og fortsætter i vores skolebigård på Rævebakkevej ved Nysum.

Tirsdag den 26. marts kl. 19.00 Arden Kulturhus lokale 5.

Tirsdag den 2. april kl. 19.00 i Arden kulturhus lokale 5.

Tirsdag den 9. april kl. 19.00 i Arden Kulturhus lokale 5.

Vi planlægger at fortsætte i skolebigården tirsdag den 7. maj kl. 19.00.

Opstart i skolebigården kan dog ændres, alt efter vejret.

Går du med tanker om at blive biavler, så kom og vær med, vi hjælper gerne med at anskaffe bier og stader.

Tilmelding kan ske til formand Jette Bay tlf. 40 42 98 55 eller

kasser Poul Erik Knudsen tlf. 98 56 14 75 eller på mail: poge@knudsen.mail dk

Opstart i skolebigården forventes at blive tirsdag den 7. maj.

Opstart tidspunktet kan dog ændres hvis det milde vejr fortsætter, det vil blive annonceret i kommende Nyhedsbreve.