Opslagstavle

OPSLAGSTAVLE

Opslagstavlen er stedet hvor biavlere mødes. Er du medlem af Arden og Omegns Biavlerforening kan du få en annonce med på hjemmesiden, her kan du sætte biudstyr og bier til salg, eller hvis du ønsker at købe.

Din annonce skal indeholde din mail adresse, og telefonnummer, så køber eller sælger kan kontakte dig.

Vigtigt For at opslagstavlen altid er ajourført, skal der informeres til hjemmesiden, når annoncen ikke længere skal være aktiv.

Send os en mail med din annonce på hjemmesidens kontaktmail:

kontakt@ardenogomegnsbiavlerforening.dk.

Vi formidler kun kontakten - og så er det gratis

Til salg

Voksenbøgen er et bo - og aktivitetstilbud til unge og voksne, som af forskellige årsager ikke kan bo og arbejde som os andre. I forskellige perioder arbejdes der i træværkstedet og produceres alle mulige forskellige ting.

Da jeg som leder af aktivitetstilbuddet, og også er medlem af Arden og Omegns Biavlerforening, har jeg tænkt at ville tilbyde medlemmerne en mulighed for at købe bimateriel i træ til rimelige prise. Nedenfor er de ting vi i øjeblikket laver og har til salg:

Rammer 12 x 10 i Douglas gran ( hvilke er en lidt hårdere sort en gran som normalt bruges ) med hjørneklodser, bøsninger og tråd.

Rammer 12 x 10 i bundter á 20 stk  pr.bdt kr. 190,00

Træmagasiner i krydsfiner 12x10   pr. stk. kr. 150,00

Dækbrædder kan laves på mål      pr. stk. kr.   10,00

Observationsstader                       Ring for pris!

Vi kan lave ting efter mål, så som dækbrædder, observationsstader, så har du et særligt ønske så ring, så kan vi som regel finde ud af noget. Vær dog opmærksom på at bestille i god tid.

Vi sælger også fuglehuse, egernfoderkasser, spækbrædt/skærebrædt, ly til mejsebolder etc.

Kontakt mig enten på mail, sms eller telefon:

Lene Lomborg

Mail: lelo-fb@aalborg.dk

Mobil tlf. 25206054 / 51912171

Honning købes

Vi er et lille mjødbryggeri lidt uden for Valsgård, der søger honning fra lokale biavlere.

Har du honning i glas eller spand, du gerne vil sælge, hører vi gerne fra dig. Vi kan også bruge honning der er skilt, eller krystalliseret. Ingen mængde er for lille.

Vi er også interesseret i at lave aftaler for den kommende sæson.

Kris Bay tlf. 27 12 66 55

Jette Bay tlf. 40 42 98 55